Bra plan.

Har funnet ut i det siste at jeg egentlig har sykt mange gode idéer. Jeg bygger dem opp i hodet mitt, fullt gjennomførbare idéer som kanskje du og dine bekjente ville si hørtes idiotiske ut. Lurer egentlig på hva andre tenker når de ikke er enig med meg, er de da normale mennesker? Sånn tenker jeg hele tia; HVORDAN KAN DU IKKE LIKE DEN OG HVORDAN KAN DU LIKE HAN OG IKKE HAN og sånt. Sykt. Gode idéer kan være sangtekster, melodier, idéer til bøkene mine, idé til film og ting som vi kan gjøre, ting som faktisk er så gjennmførbare at det er nesten så jeg ikke skjønner hvorfor alle ikke bare kaster seg på og prøver det. Har sikra planene mine, de er gjennomførbare med en EXIT i tilfelle. Om noe går galt - særlig, det er jo min plan, dømt til å funke. Sier nå jeg.

 

 

NATTA!

2 kommentarer

Carme og Callisto

09.jan.2011 kl.05:08

Det har faktisk jeg også tenkt på noen ganger. Hvordan andre kan mene noe annet enn meg, liksom? Men du fikk virkelig ordlagt det på en fin måte.

Lykke til med planene dine :)

-Carme

karo.

09.jan.2011 kl.11:25

bokcafe er braaa plan.teite folk

Skriv en ny kommentar

FruFriida◕‿◕

FruFriida◕‿◕

17, Røros

Jeg er en ung jente på 17 år som føler meg alt for gammel og plagsomt ung, blir fort sur og tar aldri feil. Elsker øl, livet er greit og jeg er redhead med attitude! PEACE!

Kategorier

Arkiv

hits