Skuffa!

Begynner å bli lei av 25-30 MINUSGRADER hver jævla morgen når jeg skal gå til skolen, SKAL JEG GJØRE DET VERRE MED Å FORTELLE DEG AT JEG IKKE HAR VARMEOVN PÅ ROMMET MITT? :) Ja, også, for å sette prikken over i-en, vi har ikke varmeovn i overetasjen, fml! Håret mitt speker og setter seg fast i øyevippene mine, selv om jeg ikke har dusjet. Umulig å se bra ut når du kommer på skolen når du bor her, jeg har funnet ut hvorfor pop-stjerner alltid ser bra ut når de kommer fram til plasser, DE HAR SJÅFØRER, KREMT MAMMA! Mamma bare; "Du har godt av å gå skjønner du, eheheh"

Ja, fint gammelt bilde, lekkert ass. <3<3

Grunnen til at jeg er skuffa er at jeg gikk hjem i det fæle vinterværet som en fryst fisk, så tenkte jeg på at idag er det 1. Desember, juhu, da har mamma tatt fram julepynten min! Jeg kan lage gløgg, sette på julemusikk og pynte mens jeg later som det er varmt på rommet mitt, hehehe. NEI, fordi MAMMA hadde glemt det, eheh, så nå venter jeg på at hun skal komme hjem og krype inn på mørkeloftet mens jeg står bak og "hjelper til" før jeg får boksen min og (ved et uhell såklart) klarer å dytte henne inn OG lukke døren, klums som jeg er. :) NEIDA, hu må jo lage middag til meg etterpå, ostesnitzel og hele greia. Og så klarte jeg å ringe Karo mens jeg gikk, jeg bare JESS, selv om jeg har lite batteri.. Så bare "2 minutter med gladsnakk, så slår jeg meg av!! :):)" Verdens beste mobil, fml.

 

OK, HADET. SKAL SLASKE

 

3 kommentarer

VILDE THORBJØRNSEN

01.des.2010 kl.16:29

huff, her er det ikke mere en - 13 :)

karo.

01.des.2010 kl.17:25

Gladsnakk og skummel musikk! Vi må ha juleverksted snart!!

Mrs. Sheldon Cooper

01.des.2010 kl.19:36

Juleverksted? AWESOME. Om det blir få folk, ring meg. Any time. Seriøst.

8D

Skriv en ny kommentar

FruFriida◕‿◕

FruFriida◕‿◕

17, Røros

Jeg er en ung jente på 17 år som føler meg alt for gammel og plagsomt ung, blir fort sur og tar aldri feil. Elsker øl, livet er greit og jeg er redhead med attitude! PEACE!

Kategorier

Arkiv

hits