Broken heels

Jeg har tenkt en del på hvordan folk kan være like tynne, høye og pene som supermodellene, men likevel ikke være like pene, høye eller tynne. Vet ikke om det gir mening, vet ikke om det bare er pressens framstilling av kjendiser eller meg som tuller. Jeg mener når noen faktisk er så tynne, pene og høye, og likevel ser ikke folk det. Man ser det jo så godt på modellene, jeg mener ikke fordi de faktisk går på en catwalk og viser hele kroppen mens de blir sminket av profesjonelle, jeg snakker om pene jenter, noen blir jo utrolig lagt merke til og noen ikke. Jeg vet.. "personlighet..blabla..venner..blablabla" Ikke kom her å si at de bimboene som er så bilde-fine er pene fordi dere er venner, eller er samfunnet idag blitt slik at alle "legger merke" til skjønnheten til noen som er populære, det blir lissåm som briller for oppmersomhetssyke mennesker? Ja, også har jeg tenkt på noe annet da.. Løgn. Man vet jo egentlig aldri om noen lyver, det uroer meg litt om jeg tenker på det for lenge, man vet seriøst aldri! Uansett om det er din nærmeste venn, ikke kom her med "jeg vet jeg kan stole på henne/han"-prekenen asså, tilogmed jeg har løyet til noen som sikkert stoler 100% på meg, er ikke til å unngå. Ikke at jeg løper rundt og kaster rundt meg med løgner, nei, ta det med ro. Jeg bare innrømmer det, tenk så mye løgn det er ute i verden, litt skummelt egentlig. Jaja, HEJ NO!

 

Meg, Silje & Karo på tusenfryd i år, blir litt random bilde-serie her, ja.

 

4 kommentarer

karo.

17.nov.2010 kl.20:46

Jeg kan liksom si at jeg alltid buster deg når du lyver for meg, men siden det skjer så sjeldent så kan jeg jo heller ikke vite om du egentlig bare er jævli god på å lyve ellers...:3

 Mette Mehlum

17.nov.2010 kl.21:43

Et meget godt poeng!

ABOUTANDREA

18.nov.2010 kl.17:47

tenke tenke

Ingrid og Sophie

20.nov.2010 kl.14:26

godt poeng!

Skriv en ny kommentar

FruFriida◕‿◕

FruFriida◕‿◕

17, Røros

Jeg er en ung jente på 17 år som føler meg alt for gammel og plagsomt ung, blir fort sur og tar aldri feil. Elsker øl, livet er greit og jeg er redhead med attitude! PEACE!

Kategorier

Arkiv

hits