story of my life

Ja, en gang da jeg og Karo var på Oslo S på en av våre årlige turer til utrolig nok, Oslo, kom det en eller anna fyr bort til oss. Vi var riktignok 15 år begge to, veldig forvirra idet han sa; "Hei, jeg skal møte noen venner av meg her, vet dere om noen bra utesteder på  byen?!" Pause, både jeg og Karo fniser inni oss idet vi skjønner han tror vi er over atten. Nei, vi måtte unnskylde oss da, forklare at vi var 15 år og for små, at han måtte spørre noen andre. Han så litt flau ut, skulle forklare seg ved å si at vi så så voksne ut, jeg med en hårbøyle med sløyfe på og karo med knasj rødt/oransj hår. Stolt.

Ja, jeg fant ikke et bilde som viser oss i den settingen, men sjekke disse to ut og tenk atten år!

Any who, vi tenkte at idet var samtalen over og alt det kleine i livet vårt kunne ende slik at vi kunne gå oss en tur og kjøpe oss is, hehe. Neida, så plutselig sier han etter en stunds stillhet: "Sniker dere dere inn på Trompeten med falskleg?" Vi ble litt satt ut, siden vi når vi kom hjem fant ut at trompeten er en populær karaoke-bar der faren min påstår han har sunget masse.. huff
Vi bare rister på hodet og ser flaue ut, antageligvis matcher jeg min nåværende (og for alltid--værende(?)) hårfarge, midt på Oslo S. Jeg tror vi bare gikk etter det, det blei lisåm for flaut a.

4 kommentarer

trine

11.nov.2010 kl.14:21

takk:D ikke en farge jeg normalt bruker, men var gøy og gå litt ut i fra boksen min :D

karo.

11.nov.2010 kl.15:16

Faaaen, klein fyr. Og samtidig som han sto der, du bare "...pssst.. han er sykt gay"

Talie

11.nov.2010 kl.16:25

hei du må gjerne sende meg mail om hvordan du vil ha design så kan jeg lage et til deg :)

Lejlaaa

11.nov.2010 kl.20:00

Sv; nei faktisk ikke. . ! det ødelegger husen så sjukt, så tenkte jeg skal kutte ut sminke en stund . kanskje helt til 8 klasse ;p - men tviler at jeg klarer å holde meg så leenge!

- men fint bilde (y)

Skriv en ny kommentar

FruFriida◕‿◕

FruFriida◕‿◕

17, Røros

Jeg er en ung jente på 17 år som føler meg alt for gammel, blir fort sur og tar aldri feil. Elsker øl, livet er greit og jeg er redhead! PEACE!

Kategorier

Arkiv

hits