Thank you for smoking..

Nå har jeg da altså deviantart bare fordi alle vennene mine har det og jeg ville følge med på arbeidet deres! Jeg driver bare å legger til noen av de kule bildene jeg har av verdens kuleste og barskeste person, nemlig meg. You heard me! Jeg har liksom sett Supernatural i hele sist uke, er på siste episode nå, så nå kan jeg slappe av før jeg enten ser Weeds eller Heroes mens jeg venter på at Drop Dead Diva, The vampire diaries, 10 thing I hate about you, True Blood, Supernatural og Bored to death skal ha sesongstart eller komme med nye episoder. Ja, uansett, hele greia med dette innlegget var at dere skulle få se bildet mitt som jeg har kalt nettopp thank you for smoking. Du får det her, men dere kan også sjekke ut Deviant-siden min her! CHERRIO

 

whatcha think??

3 kommentarer

karo.

08.nov.2010 kl.13:42

Thank you for smoking er bra film 8D

FÆJOOOOOOOOO

08.nov.2010 kl.19:23

meget bra fiklm altsooo

likte bildet! kult at du ikke har overredigert hårfargen din 8D Det at det var sånn fremhevet bare den "døde" huden (jeg tolker den som død). At du har fremhevet røyken litt var også veldig stilig!

FÆJOOOOOOOOO

08.nov.2010 kl.19:23

fiklm, ja det heter det nå. det er ikke sånn at jeg skriver med votter ellerno...

Skriv en ny kommentar

FruFriida◕‿◕

FruFriida◕‿◕

17, Røros

Jeg er en ung jente på 17 år som føler meg alt for gammel, blir fort sur og tar aldri feil. Elsker øl, livet er greit og jeg er redhead! PEACE!

Kategorier

Arkiv

hits