Homepage maniac

Jaa, idet siste har jeg da fått dilla på hjemmesiden min. Har ikke hatt så mye tid til å jobbe med den før fordi jeg er opptatt med Martine og Jytte og sånt, men nå har de bestemt at vi skal gjøre det kun i de timene Tore har. Det er helt greit, for da får jeg med meg pensum, det er ok liksom! Dere skal få se et bilde av hjemmesiden min som er skikkelig kul etterpå, akkurat nå skal jeg skrive om hvor fornøyd jeg er. Jeg elsker å jobbe med hjemme siden min, men det betyr ikke at jeg kunne tenke meg å jobbe med andres hjemmesider og sånn, da kan ikke jeg bestemme noenting. Nå spør jeg bare meg selv "Er det ok?" så svarer jeg "Såklart, du er jo et geni, Frida!" Så er jeg glad resten av dagen fordi jeg er så flink til å arbieide og alle er fornøyde med meg. (med alle mener jeg meg. 8D)

Framsiden.       Deet ser så profesjonellt ut! 


Portofolien!      ikke ferdig for å si det sånn a!


Kontakt meg!!    Den er helt grei, liker bildet. : )


Har andre sånne sider med tekst osv, men det er ikke så viktig, kan hende jeg poster en novelle eller noe, men jeg er så opptatt med hjemmesiden, omg. Nå skal jeg poste innlegget mitt slik at Maja kan lese det, selv om hun finner ut at det ikke er noe særlig hun ikke visste fra før, tjenare!Én kommentar

siljeass

16.mar.2010 kl.13:43

sv: Altså,jeg skjønner at det kan være vanskelig å forestille seg, men jeg har jo lært meg å gått med en fasade i en langt tid nå.

Har hørt både og om BUP - men jeg får vente å se :)

Skriv en ny kommentar

FruFriida◕‿◕

FruFriida◕‿◕

17, Røros

Jeg er en ung jente på 17 år som føler meg alt for gammel, blir fort sur og tar aldri feil. Elsker øl, livet er greit og jeg er redhead! PEACE!

Kategorier

Arkiv

hits