Lusting for your love

Jeg hater å være uten romanse, jeg vet ikke om jeg er interessert i noe forhold, noe fast.. Men, jeg tror jeg liker å ha en romanse, noe romantikk i livet mitt! Jeg trenger komplimenter, berørelse og forelskelse, men jeg tror kanskje jeg føler at forhold kan ødelegge alt! Den første kjærligheten, om dere skjønner? Det man føler på starten av et forhold, spenning, forelskelse, fortapelse, glede også er man også alltid litt nervøs og rødmer alt for mye! Slik kjærlighet. Jeg tror ikke det finnes mange andre som føler det slik, folk som forelsker seg i sånne som meg blir bare såret etter hvert, eller hva? Stay away liksom. Haha, neida, om jeg føler det ordentlig er jeg din, leter bare etter den rette! Jeg vet ikke, gir det noen mening..? Bare en sang som fikk meg i stemningen.


Jeg elsker den, kanskje Frk. Cheryl Cole kan omvende meg?

2 kommentarer

karo.

21.feb.2010 kl.21:19

Du assa:V

siljeass

23.feb.2010 kl.23:16

blir litt vanskelig å lete etter " den rette" for den finnes så jævla mange som kan passe for deg. Det er ikke bare èn person her i verden som passer deg perfekt!det er maaange

Skriv en ny kommentar

FruFriida◕‿◕

FruFriida◕‿◕

17, Røros

Jeg er en ung jente på 17 år som føler meg alt for gammel, blir fort sur og tar aldri feil. Elsker øl, livet er greit og jeg er redhead! PEACE!

Kategorier

Arkiv

hits