can we bring yesterday back around?

Hoho, Maja fikset designet mitt med en gang hun + mer, dette er et slags kreditt-innlegg fordi noen sier hun fortjener det! Nejda, du gjør det vettu, du er kjempe flink og mye flinkere enn meg med design, lol. Headeren er iallefall min fortjeneste om ikke innleggene også!! Jeg skjønner ikke hvordan hun klarer det med CSS og design greier jeg altså, jeg får det jo ikke til, derfor jeg trengte hjelp.. Nok credit for en uke ass.
Hva synes dere om headeren min? Den har jeg iallefall laget helt selv da, det er nå enda bra. Jeg bare fikk en idé og gjennomførte det, den er litt stygg men også litt fin, derfor skal jeg beholde den iallefall en uke, lulz. 
img8495 copy
Dette bildet er så fint ass, not. And you get too see it anyway, wow. 
Vi har tentamen i media og jeg er allerede ferdig, tenker jeg skal lage en eller to til, men jeg aner ikke av hvem, den første gikk jo kjempe bra men jeg er usikker på om jeg kan finne noe lignende som jeg er like fornøyd med, kanskje.
Noen ideér om band jeg kan bruke til plakaten? SEE YAH!"

4 kommentarer

karo.

01.des.2009 kl.10:29

Hvem tok header bildet da?>>

Jævla nice design uanz!

FruFriida◕‿◕

01.des.2009 kl.10:32

Jada, du tok det! (:

Billy Buttlove

01.des.2009 kl.11:37

Takk og takk (:

Billy Buttlove

01.des.2009 kl.12:47

SV: Legg ut din og, da! :D

Skriv en ny kommentar

FruFriida◕‿◕

FruFriida◕‿◕

17, Røros

Jeg er en ung jente på 17 år som føler meg alt for gammel, blir fort sur og tar aldri feil. Elsker øl, livet er greit og jeg er redhead! PEACE!

Kategorier

Arkiv

hits