Er jeg redd for å dø?


Jeg har gått rundt å lurt på det selv, tenkt på det. Jeg kommer vel egentlig ikke opp med noe ordentlig svar, jeg klarer jo ikke sette meg selv inn i situasjonen til noen som skal dø. Hadde livet mitt vært en skrekkfilm, da hadde alle visst at i morgen skal jeg dø, helt uvitende av hva som har skjedd eller hvorfor. Såklart er det ikke det, om jeg får si "fjoo", jeg vet ikke om det passer inn her! Man kan jo dø når som helst, men jeg tipper det er værst for dem som har en tid de skal dø eller en sykdom som gir dem et par timer til å leve. Det samme sier jeg om de stakkars menneskene som har skadet seg skikkelig og er i alt for masse smerte i flere dager, men uansett hva de gjør så får de evig smerte eller skal antakeligvis dø til slutt, det er teit å tenke på. Jeg tror ikke jeg vil dø, men jeg tror ikke at jeg bryr meg faktisk.. Jeg hadde kanskje tenkt annerledes om det hadde vært meg i situasjonen, men det er ikke det, det er en del andre mennesker, ikke meg. Jeg vet ikke hva de kaller meg, egoistisk? Optimistisk? Kanskje. Uansett, her er et shitfint bilde, om jeg får si så, tjenäre!
Betty og Gio er favoritt paret mitt. <3

4 kommentarer

Billy Buttlove

24.nov.2009 kl.08:18

HENRY FFS!
Jeg har dødsangst.. huff.

karo.

24.nov.2009 kl.09:53

Gioooooooo<<<<<<3333 han er så mann

Odd-Ragnar

24.nov.2009 kl.15:57

Angsten for å dø er noe som ligger i instinktene våre. Uten den mentale sperren så hadde vi nok aldri ha blitt det sterkeste ledd og evolusjonen hadde gitt rimelig faen i oss.
Hvorvidt det er mulig å sette seg inn i tankene til en døende person er jeg kanskje litt mer skeptisk til. Selvsagt kan du late som, eller overbevise deg selv om at du skjønner hvordan det er, men den frykten, angsten og det generelle ubehag som den personen har, er nok alt for dyp og avansert til at den kan simuleres med egen hjelp.
Dessuten, å leve evig er for det første veldig unaturlig (ting som er unaturlig trenger ikke nødvendigvis å være dårlige, just sayin'). Uten selve muligheten til å dø, eller vite at det er mulig (Buddha, feks) hadde nok de fleste hatt ett veldig skrudd, om ikke farlig verdenssyn. Konsekvenser vil bli grunnløse da det eneste som kan bli tatt fra noen er tid, og siden man ikke kan dø har man jo uendelig med tid. Andre samfunnsproblemer som overbefolkning etc er en helt annen sak. Dette forutsetter derimot at alle tenkelige måter å dø på er fjernet fra deg, så da trenger man heller ikke mat og drikke noe som vil ødellege balansen enda mer. Infrastrukturen vil til slutt ramle ned.
Hvor jeg vil hen med dette vet jeg ikke, har absolutt ingenting å ta meg til, så stalker blogger og stuff.

Skriv en ny kommentar

FruFriida◕‿◕

FruFriida◕‿◕

17, Røros

Jeg er en ung jente på 17 år som føler meg alt for gammel, blir fort sur og tar aldri feil. Elsker øl, livet er greit og jeg er redhead! PEACE!

Kategorier

Arkiv

hits