Jeg blogger for meget.

Jeg trenger at noen kan si meg om jeg blogger for meget, sjekk ut bloggen min. En viss person fortalte meg her om dagen at jeg blogger for meget og at han ikke orket å lese alt. Jeg syns jeg blogger for lite når jeg tenker meg om, kunne skrevet mer syns jeg ja, men ikke han. Jeg trenger at dere eller bare du er enig mot meg, kan hende jeg hater deg etterpå men så får være. Idag jobber jeg med prosjektet mitt om Las Vegas, det er gøy, jeg har funnet ut masse nyttig om det, hele klassen skal jobbe med en eller annen by i USA og jeg valgte såklart LAS VEGAS. Yay, visste dere at Las Vegas egentlig er spansk/meksikansk? Hah, jeg visste det iallefall ikke, men jeg vet det såklart nu. Pink-konserten var forresten strålende og absolutt best, kan ikke si at jeg noensinne har hatt det så gøy, om man ser bort fra all ståingen såklart. Jeg og Karo gikk også i fakkeltog mot Rasisme, med SOS Rasisme. Jeg hater rasisme, kan ikke få sagt det nok, at noen kan være skutt nok til noensinne å tenke på å rakke ned på eller skade noen pga. hudfargen deres, det gjør meg rett og slett kvalm, vi burde da vite bedre! Uansett, ,vi møtte faktisk Simen fra blitz i toget, også møtte vi to nye folk: Amanda og Oda, to trivelige jenter må jeg bare få sagt, håper vi ser dem igjen! Jeg skal jobbe videre, her skal dere få et bilde som er fint:

Én kommentar

karo.

12.nov.2009 kl.11:04

Om noen går innpå bloggen din jevnlig for å sjekke at du blogger for mye å ikke gidder å lese......... Da kan jo den personen bare slutte å gå på bloggen din ?Ærlig talt. kjekt bilde

Skriv en ny kommentar

FruFriida◕‿◕

FruFriida◕‿◕

17, Røros

Jeg er en ung jente på 17 år som føler meg alt for gammel, blir fort sur og tar aldri feil. Elsker øl, livet er greit og jeg er redhead! PEACE!

Kategorier

Arkiv

hits