then there was a *bang!*

Jeg har fortsatt den sangen "Party In The USA" av Miley Cyrus på hjernen, faen da, hva har jeg gjort for å fortjene dette? Den er skikkelig catchy, tilogmed Karo som trodde hun ikke skulle like den likte den, say what? Alt bare endrer seg når man hører denne sangen! Jeg sitter faktisk og danser på stolen min, jeg kan merke at alle ser rart på meg, men jeg bryr meg ikke, jeg må bare røre litt på meg til denne sangen.. Sykt. Igår fikk jeg ikke skrevet blogg, for mens jeg hold på kom 2MK og skulle ha noen dataer på rommet her, så jeg rakk ikke å skrive ferdig bloggen og jeg ville ikke skrive blogg mens en av dem sto bak meg og sa at de trengte dataen, jeg vet de sikkert leser dette på bloggen min senere, men det er likevel flaut at de skulle se det mens jeg skrev det, jeg begynner automatisk å sette spørsmål ved mine egne skriveferdigheter da.. Jeg er emo. Neida, emo er noe jeg definitivt ikke er, ikke at jeg vil være det heller, det finnes jo faktisk folk som har lyst til å være det, sikkert like mange som dem som har lyst til å være sosser, bimboer og rett og slett populære, her kommer "the bang!" Patetisk. Jeg ville ikke ha vært bimbo, soss eller "populær" om det endret hvem jeg var og mine meninger *(evt. også klesstilen min) Det er bare teit å endre alt som er deg for noen drittunger som tror de er kule og oppnår denne statusen ved å gjøre narr av folk som har det fælt, lærerne og utdannelse. Å være smart er visst "skolelys" eller "nerd". Uansett hva de kaller det, har det blitt stemplet som dum, teit og ukul. Jeg er ikke enig, så det er sagt, disse folkene som tror det er kult å være slemme, de er dumme. Men, det finnes noen som er dummere. Det er de som lar dem tro at de er kule, de som ler og er enige, de som prøver å være kule. Ser du? Jeg sluttet der jeg startet, håper du har lært noe. Her er forresten sangen:

4 kommentarer

karo.

03.nov.2009 kl.09:05

Du er dyp D: Kom til meg i friminuttet . har redigert et fint bilde <33

Billy Buttlove

03.nov.2009 kl.09:13

BUY ME A PONY!

Chalten

03.nov.2009 kl.11:23

Huff nei, jeg er ikke noen fan av henen. Men det er sant det du sier, det er de som lar andre vaere slemme og de som er slemme fordi det er kult som er patetiske.
Sv: Oida , da orker jeg ikke å laste den ned ettersom det kan koste litt :P Hehe:D

Hvilke 5 blogger leser du fast ?

Skriv en ny kommentar

FruFriida◕‿◕

FruFriida◕‿◕

17, Røros

Jeg er en ung jente på 17 år som føler meg alt for gammel, blir fort sur og tar aldri feil. Elsker øl, livet er greit og jeg er redhead! PEACE!

Kategorier

Arkiv

hits