mad for nothing, fighting for nothing

hei på deeg. Igår var jeg og Irenepusen min på Endelig Fredag, bading faktisk. Jeg kan ikke glemme å skrive at Endelig Fredag gjengen er en meget trivelig og utadvent gjeng, med unntak av Simen. k9z.   Ikke at jeg er kristen, er jo ikke engang døpt jo, men det er deres tro, jeg kan tro på hva jeg vil og da gjelder såklart det samme for dem! Vi badet på mitt kjære hotell, det er en perk jeg har at jeg får bade der gratis fordi jeg og mamma jobber der, juhu, det samme gjelder forresten Irene, vi er begge hotellbarn og har vært det utruleg lenge. Ikke at det er slik vi ble venner da faktisk, gjennom Iman. Men, det snakker vi ikke om nå, selv om jeg er elsker Irene! Idag skal jeg ikke gjøre noenting, men jeg skal minne dere på at idag er h-gjengen min 10 måndter gammel, hurra for oss, jeg elsker den gjengen, skal legge inn et bilde under her!


I bildet: Karo (karoalien.blogg.no) Irene , Rasmus og Michael. <3
Dere vet jo alle om meg, så dere trenger ikke meg på bildet! Kim-Uno er forresten heller ikke med, derfor skal jeg poste et bilde av han helt nederst, yeh.   I natt hadde jeg en skikkelig fæl drøm om en morder som drepte alle med rødt hår, i drømmen hadde jeg en vennegjeng med redheads som ble drept en etter en også til slutt jakta han på meg, nej!!!
Iallefall var det skummelt og jeg bråvåkna i femtiden i morrest, ikke særlig fresht..
JEG SKAL GÅ OG GJØRE INGENTING, HILS NILS. Her er Kim-Uno:
Han kommet at klige når han finder ut at jeg la ud et gamelt bilete!

Én kommentar

Joachim

04.okt.2009 kl.00:00

Multi-post er alltid gøy

Skriv en ny kommentar

FruFriida◕‿◕

FruFriida◕‿◕

17, Røros

Jeg er en ung jente på 17 år som føler meg alt for gammel, blir fort sur og tar aldri feil. Elsker øl, livet er greit og jeg er redhead! PEACE!

Kategorier

Arkiv

hits