fun is fun riet?

Jeg har lyst på godteri. Jeg har ikke spist godteri siden _fredag_ hvordan skal jeg leve videre uten det godteriet jeg trenger? Jeg må ha, jeg vil ha, jeg SKAL ha godteri. Jeg og Hanne skal gå fort etter prøven så jeg kan kjøpe godteri, jeg har også lyst på is. Jeg har hatt lyst på is siden lørdag, jeg og Hanne satt og snakket om det, hun gjør det ikke akkurat  enklere. GODTERII OG IIS.

Omg, jeg hadde det så jævlig gøy hos Hanne og Heidi, drit kul helg ass. Jeg dansa og gikk tur uten sko, det er det DU får vite, k9z. Heidi fortalte meg om hesten hennes som het troll, jeg var helt sikker på at det var fordi den pleide å gå på fjellet og være skikkelig troll, lulz. Jeg så prinsesse påpassnings programmet også spilte vi Harry Potter på Playstation 2 og hadde det skikkelig nice ganske mye av tida. Heah, men vi sovnet skikkelig tidlig på lørdag da såeh. 8D
HADET. 

4 kommentarer

Billy Buttlove

28.sep.2009 kl.08:40

GODISGODISGODISGODIS

Catharina

28.sep.2009 kl.10:10

YUM =((

michelle

28.sep.2009 kl.15:05

jeg fikk lyst på snop nå :(

Charlene

28.sep.2009 kl.22:25

Nå har jeg vurdert 3 stk på bloggen min!

Sjekk ut hvem det blei! Kanskje deg?

- charlenemarie.blogg.no

Skriv en ny kommentar

FruFriida◕‿◕

FruFriida◕‿◕

17, Røros

Jeg er en ung jente på 17 år som føler meg alt for gammel, blir fort sur og tar aldri feil. Elsker øl, livet er greit og jeg er redhead! PEACE!

Kategorier

Arkiv

hits