did i make it that easy .. to walk right in and out of my lifee?

Hei, idag skal jeg sove over hos Hanne, det blir supernice og jeg gleder meg som alle andre barnehagebarna gjør når vi får is i barnehagen. Juhuu, i scream, you scream, we all scream for icecream!
Anyways, jeg skal dit når pappa kommer snart, så skal jeg være der til i morra, vi skal jammenmeg ha det gøtt. hannehelg er nice da.  Ja, jeg og Maja skal være med på UKM i år, vi skal synge A Fine Frenzy - Almost Lover , den er så fin at jeg skal legge den inn nederst her, hope u liek. Jeg gleder meg, for jeg vil virkelig jobbe med my stagefright, jeg er så stolt over at jeg klarte å synge på skoleavsluttningen, at jeg faktisk hadde guts til å gjøre det, det endra virkelig masse for meg! Såeh, det gleder jeg meg også litt til, akkurat nå sitter jeg med bløtt hår og synger til Almost Lover, har ikke lagt merke til ( så mye som nå )  hvor utrolig fin og samtidig trist den er.. Minner meg om masse rart, men kjenner meg jo uansett ikke helt igjen. Det er rart, jeg har aldri funnet en sang jeg kjenner meg helt igjen i, finnes sikkert ingen da, egentlig så skal ikke det være mulig, skal det ? Neh.
Men, jeg skal synge videre, ha en fortreffelig dag! Here ees the video:

                           

Én kommentar

Billy Buttlove

26.sep.2009 kl.16:27

Det er jo ikke helt 100% sikkert at det er den vi skal synge da?! : o Dessuten skal jeg hovedsakelig spille piano! : >

Skriv en ny kommentar

FruFriida◕‿◕

FruFriida◕‿◕

17, Røros

Jeg er en ung jente på 17 år som føler meg alt for gammel, blir fort sur og tar aldri feil. Elsker øl, livet er greit og jeg er redhead! PEACE!

Kategorier

Arkiv

hits