YES the party's rocking YES

Jeg sitter på skolen, igjen, vi skal visst skrive et sånn summary på en film vi så som heter Freedom Writers. Vi har sett den før da og skrevet et slikt sammendrag, så det blir ikke akkurat vanskelig å få det til.. Filmen er så sykt bra, for dere som ikke har sett den : FUU, se den nå, ellers kan vi ikke være venner. Til dere andre : Jeg elsker dere, kom og få en koz. Hih, filmen er så bra at det ikke går ann ass, hater hu dumme rektoren som bare er dum, hu bare vil at alt skal gå slik hu vil og er skikkelig rasist. FUU. 
Jeg har også fått dilla på FUU (Fuck you) som skjellsord. Passer bedre enn "Jeg skal banke deg!" eller "Pass deg, jeg er farlig!" Ingen tror meg, jeg skjønner ingenting. 8)   Ja, det var plass til en smiley som passet så bra inn her ass.

Hei, vi bare sitter her og eier alle. Jeg har en sånn sang som heter YES som de synger på hjernen, hellemånee den er så jævla bra, you guys rock like yeh. hoho, jeg skal vel tilbake til å "jobbe", see you later crocodile!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruFriida◕‿◕

FruFriida◕‿◕

17, Røros

Jeg er en ung jente på 17 år som føler meg alt for gammel, blir fort sur og tar aldri feil. Elsker øl, livet er greit og jeg er redhead! PEACE!

Kategorier

Arkiv

hits