Sweet dream or a beautiful nightmare..?

Jeg sitter på skolen og hører på den sangen, Beautiful nightmare, den er bra ass, men ikke bra for meg. Den har tatt over plassen til knock you down, fen. Jeg trodde kanskje jeg skulle klare å ikke ha noe på hjernen en stund, eller kanskje bare noen sanger en gang i blant i max et par timer.. You see, what I want, it never really happends the way I want it, that's just the way it is!

Dette bildet her får henne til å virke så pen, jeg liker henne ikke egentlig så godt, men hu er ok liksom. Sangen er iallefall råbra sammen med de andre sangene, ikke helt meg, men jeg liker jo alt så! Hahahah, husker vi så den pristudeling saken der Taylor Swift vant prisen for beste musikkvideo, en som var skikkelig bra faktisk, så kommer Keanye West og bare ødelegger alt, han bare "I'm gonna let you finish your speech, but Beyoncé had one of the best musicvideos of ALL TIME!!" Jeg syns det er rart at hu ikke slo han ned, I know I would. FUU, Single Ladies-musikkvideoen er den dårligste hun har laget. Om det skulle vært en så hadde det vært "If I Were A Boy". Døøøh

JEG TROR JEG LIKER COCKPORN LIKE GODT SOM POPCORN. <:

Én kommentar

Billy Buttlove

22.sep.2009 kl.09:11

Jeg liker popcorn best!

Skriv en ny kommentar

FruFriida◕‿◕

FruFriida◕‿◕

17, Røros

Jeg er en ung jente på 17 år som føler meg alt for gammel, blir fort sur og tar aldri feil. Elsker øl, livet er greit og jeg er redhead! PEACE!

Kategorier

Arkiv

hits