i know you want me, you know i wantcha

Jeg har den på hjernen for å si det sånn, ferdig med Knock you down da, heldigvis! Jeg har ikke blogget i helgen fordi jeg har vært opptatt pluss at min kjære bror har laderen og jeg som sagt har klart å ødelegge min egen, smart. På Fredag var jeg på Endelig Fredag, det var EF-rock, jeg lærte meg "smoke on the water" introen på bass og på trommer, yay me. Også hadde de milkshake og brownies, kjempe godt ass! Åsså på lørdag var vi i Trondheim på dagstur, det var viss OFFH (One Floor From Heaven) der i helga, for dere som ikke vet hva det er, så er det en sånn techno fest, raveparty eller hva de kalte det, sånn ecstasys hovedstad! Vi var såklart ikke der asså. 


Her er fra sangen til Pitbull, den heter Calle Ocho og I know you want me om jeg ikke husker feil!
Jaa, i Trondheim var vi på:  McDonalds, Egon, Cubus, H&M, Gina Trikot, accessorize, Ragnaråkk, Teeshirt, Rema, Rimi, Bunnpris, også husker jeg ikke mere.. Vi var på Uffa da, det var kjempe superkult der ass, vi var der ikke lenge, men vi koste oss mens vi var der, følte oss spesielt hjemme ass. Kule folk! Også fant jeg og Karo vår framtidige leilighet i det strøket, passende much? Vi skal ha terrasse, det var skikkelig fint der.

Igår så jeg Hannah Montana the Movie 2 ganger, Spring Breakdown, Prinsesse på prøve 2 og Alt en jente kan ønske seg. Jeg koste meg masse. Men, vi sees, you cant reach me at school.
I LØW POPCORN OR WAS IT COCKPORN?

2 kommentarer

Linn Elisabeth

21.sep.2009 kl.12:16

Jeg og digger den sangen!! =)

Ha en flott mandag!

Billy Buttlove

21.sep.2009 kl.14:01

Haha ass !

Skriv en ny kommentar

FruFriida◕‿◕

FruFriida◕‿◕

17, Røros

Jeg er en ung jente på 17 år som føler meg alt for gammel, blir fort sur og tar aldri feil. Elsker øl, livet er greit og jeg er redhead! PEACE!

Kategorier

Arkiv

hits