Frida's Fine Ferske Freshe Fantastiske Følsomme Bloggetips.

Hei og hopp, jeg skal gi dere et par tips from the famous one på veien til å bli en topp blogger.
Jeg må bare si at jeg ikke gjør mange av disse, jeg har ikke tid eller orker ikke!
Første tips:
Videoblogg. Videoblogger selger mest av alt, husk å ALDRI videoblogge med manus(med mindre du har spørsmålsrunde da, heh), det fungerer aldri, det må komme naturlig. Pluss at de fleste blondiner med lipgloss gir mange treff på videblogg, om du har en så er dette øyeblikket til å bruke den !!
Andre tips:
Våg og være litt barnslig, uansett hvor gammel du er, ingen liker å se på et bilde der du sitter og daffer eller se på en videoblogg der du sitter å forteller om snegler , i sneglefart.. Dette er bare eksempler, tror vittelig ikke at noen ville sitte på fortelle om hvordan brunsneglene parer seg på denne siden, håper jeg. o.o
Tredje tips:
Dropp smileyer, for guds skyld, det samme gjelder for utropstegnene og ekstra/mindre bokstaver i et ord, her skal dere få et fantastisk eksempel:
"Jeeeg bareeh elzker deeree alleee azz zøtisah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 <333 :D:)
Nei, det er fælt.
Fjerde tips:
Dropp dialekt, du skriver til et vidt publikum. Du vil vel at en person fra Oslo skal kunne forstå deg like godt som en som snakker samme dialekt som deg? Du vil vel at folk skal forstå det du skriver i det hele tatt? Det går sikkert ann å skrive æ og eg , men ikke forex: "Æ e lite klar æ, enj koss det e med dæ?" Eller "Eg tjeder meg nåkka sånn inn i hælvete aso."
Det funker best med bokmål uansett hva.
Femte tips:
Designet på bloggen din burde være pretty nice og endres ofte, legg også inn nye bilder hele tiden, både på headeren og i bloggen. Innlegg fylt med MASSE tekst og ikkeno mer er skikkelig kjedelige, om du vil at folka skal lese de to A4-Sidene du absolutt har skrevet får du iallefall sette inn et bilde eller en video nederst kjære deg, da blir de mer interessert. 
Sjette tips:
Kommenter alle blogger hele tiden, om du ikke gidder lese hele bloggen kan du bare kommentere det samme som de andre eller svare på spørsmålene som vanligvis er nederst. Eller, som alle oss andre med tid, les bloggene og faktisk men det du kommenterer.

Dette var alt jeg hadde tid til, sikkert flere tid jeg kunne ha kommet på, men that's it peeps.
Use em' or just toss em'!
                           
Her, denne skal du få på hjernen. <:

Én kommentar

Varg

16.sep.2009 kl.17:33

Takk for tipsa! : >

Skriv en ny kommentar

FruFriida◕‿◕

FruFriida◕‿◕

17, Røros

Jeg er en ung jente på 17 år som føler meg alt for gammel, blir fort sur og tar aldri feil. Elsker øl, livet er greit og jeg er redhead! PEACE!

Kategorier

Arkiv

hits